Üdvözlünk a Herbatár Gyógynövény-Drogéria weboldalán
Gyógynövények és gyógyhatású készítmények kis- és nagy kereskedelme

Herbatár Miskolc

Társaságunk a RANGERS V&V Gyógytermék Kereskedelmi Kft. 1991 óta foglalkozik gyógynövények és gyógyhatású készítmények kis-és nagykereskedelmével.

Minden kereskedelmi egységünkben igyekszünk, az egyszerű kereskedelmi tevékenységen felül magas szintű szakmai szolgáltatást nyújtani, mely ezen a szakterületen elengedhetetlen.

Ezért is mi vagyunk a régiónkban a legjelentősebb ilyen tevékenységet folytató kisvállalkozás.

Szakmai felkészültség és tapasztalat

A megfelelő termékek kiválasztásában az összes kollégánk több éves tapasztalata és szakmai tudása a rendelkezésedre áll.

Kiemelkedő minőség

Legfőbb célunk, hogy a vásárlóinkat egy egészséges életmód kialakításában támogassuk, emihez elengedhetetlen a termékeink magas minősége.

Folyamatosan bővülő kínálat

A már megszokott és elengedhetetlen termékeken kívül különös figyelmet fordítunk a hazai és nemzetközi trendek általi megújulásra.

Termékeink kínálata

Folyamatosan bővülő, az aktuális igényeket figyelembe vevő, és természetesen a tradicionális termékeket is tartalmazó árukészlettel állunk minden kedves vásárlónk rendelkezésére.

Olyan problémákra,mint az Emésztőszervi problémákra, Immunrendszer erősítésére vagy Testsúly problémákra és még sok másra is ajánlunk gyógytea kínálatunkból.

Diabetikus, Bio vagy Gluténmentes étrend mellett még sok más különleges alapanyag része a termék kínálatunknak.

Különböző gyógykrémeink kínálatából megoldást nyújtunk a Reumatikus ízületi problémákra, Bőrsérülésekre vagy Szemölcsökre is.

Elégedett vásárlóink

Lépj velünk kapcsolatba